Suroviny:
4 bravčové rezne
ementálsky syr
kečup
8 vajec
4 lyžice mlieka
zelený hrášok
2 lyžice masla
petržlenovú vňať
soľ
maslo
Postup receptu:
Pripravíme omlety:
Vajcia s mliekom osolíme, vymiešame do peny a pridáme lyžičku zohriateho masla. Na lyžičke masla podusíme zelený hrášok a vychladnutý vmiešame do cesta.
V panvici na masle z cesta upečieme štyri omelety. Ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Bravčové rezne osolíme, okoreníme a z každej strany opečieme do mäkka. Hotové rezne dáme do omelety s hráškom preloženej na polovicu. Polejeme kečupom a posypeme postrúhaným syrom. Podávame s opekanými zemiakmi.
Dobrú chuť
Všetko čo potrebujete do záhradnej kuchyne do pece a na grilovanie:
www.pecmaniak.store